markus-spiske-NDaENZB88vc-unsplash.jpg

Kerstmenu

 Keuze uit de voorgerechtjes : 

 12€ per persoon 

- Een fris slaatje met gerookte eendenborstfilet 

- Een slaatje met zalmbonbon 

- Graved lax op een mooi bordje sla ( = huis gemarineerde verse zalmsneetjes met dille en zacht sausje ) 

- Vegetarisch slaatje met kleine balletjes buffelmozzarella 

 

Deze slaatjes zijn mooi gepresenteerd op een bordje en 

met brood geserveerd 

 

 Hoofdgerecht : 

 20€ per persoon 

- Wild stoofpotje van hert 

- Gekarameliseerd witloof, bospaddestoelen 

- Krielpatatjes met rozemarijn of  Kroketjes om zelf te bakken 

- Gestoofde peertjes in rode wijn 

- Veenbessen 

Er is uiteraard ook een mogelijkheid om een vegetarisch gerecht te bestellen. 

De gerechten zijn makkelijk op te warmen in een oven 

De borden van het hoofdmenu zijn wel zelf te dresseren thuis. Hierbij kan ik een afbeelding bijvoegen om een idee te hebben hoe het kan.

 

Was er ook interesse in een dessert? 

Dan kan ik daar zeker ook een voorstel van opsturen! 

Mochten jullie zelf suggesties, bedenkingen, hebben voor het menu, dan sta ik daar zeker voor open! 

Het is aangeraden om niet te lang te wachten met te bestellen mocht er interesse zijn. 

Groetjes Hilde 

Le plat d’amour 

0496.65.23.53 

Hilde